xoxo

Jika terdapat sebarang cadangan, anda boleh menyatakan candangan anda di mana-mana entri yang dipos-lajukan di sini. Sebarang hasutan berunsur fitnah adalah tidak dibenarkan di sini.

Wednesday, May 25, 2011

New Cover For Kasih Yang Suci?

Nope!
just a creative PS skill for our pweety elena and the gojesexy seth!


credits: Su Usman

17 comments:

jae4yuu said...

PS thingy nie kene bg cik yayas kite wat skali hahaha!!

bass's mistress said...

yayas mcm busy je lately~ ;3

Anonymous said...

nice blog... muka nora elena nie ada iras2 dia nie.. http://www.hancinema.net/korean_drama_The_Thorn_Birds-picture_151443.html?sort=Most_Popular_Pictures

bass's mistress said...

i think adik Seth si Maria nmpk mcm Kim Min Jeong...

Anonymous said...

hihi..sbr je la... ada kot tu psl dia dpt wtk ala2 cina...

Anonymous said...

episod 11 please

driedroses said...

i suka yang bawah tuuuuu!! oh my!! kalau novel KYS dengan cover baru u ni, tido malam i nanti i letak bawah bantal..senang sikit nak masuk mimpi lalalala

spud said...

mak tiri leanne ....mane epi 11 neh? lewat jgk hari ni hehehee...xsbr lah nak baca.

tapi kan, i feel this epi is quite anti-climatic lah (hehehe pardon the pun *wink *wink). i mean, i expecing more scenes btwn seth & elena alone & seth trying to mendamping elena mcm dlm scene lepas diorg kawen, lawak2, sindir2 camtu lah. cute. tapi ade2 sje org yg mengacau & diorg tak byk scene sorang2 sja for seth to try to make any moves hahahaa...

& before u noe it...dah abis dah..

bass's mistress said...

ep.11 bru tulis i paragraph lol! sgt tidak larat mlm td. tulis 1 paragraph, pastu drooling, pastu headache, pastu ngantuk, pastu tdo x sedar2 smpai subuh lol! :P

adhi said...

leanne.........
sape plakon watak maria???

bass's mistress said...

adhi: i dunno. will look for it.

bass's mistress said...

her name is Miera Lyana..

spud said...

haha kesian leanne..hope u feel better soon. it's already a miracle for us to survive this long with all the teasing the drama does to our weak little hearts.

at least lepas epi mlm ni, jantung kitaorg bleh recover di ICU skjp. blm tgk epi mlm ni lgk. tgh dl 50%.... fasterrrrrr...

bass's mistress said...

@spud, episode mlm ni akan buat u masuk ICU! the best everrrr!!!
still not feeling well =.=;; writing slowly for ep.11 ni... been running here and there for work today... too tired...

so sorry if x sempat update ep.11 mlm ni... ep.12 confirm esok baru larat nk start tulis memandangkan ep.12 tersangat la mencabar mental jiwa physical wanita saya ni hahaha! :P
hope sabar ye kawan2? u can always watch the episodes sementara tggu i spazzing hihik! :P then we can bincang2 about the episodes ^^

kashiji said...

nak i PS kna bgtau ler~ i bkn psychic okeh. hahaha XD bkn busy cuma malas ^^

zarah said...

cover yang sangat cun!!! dgn nama fb elena Qaseh Suci....pastu nama novel ni kasih yang suci....klu laa laki ni propose ak, kompem ak angguk laju2...hhahahahaa

bass's mistress said...

zara, kalau aku, silap2 aku yg propose laki tu hahaaha! :P