xoxo

Jika terdapat sebarang cadangan, anda boleh menyatakan candangan anda di mana-mana entri yang dipos-lajukan di sini. Sebarang hasutan berunsur fitnah adalah tidak dibenarkan di sini.

Friday, February 12, 2010

SAKIT JANTUNG AKU HAIH!~

"makcik, sy mcm penah nmpk makcik kat kaunter kwsp la... hahaha!"
pic ini aku sludup/ curik dr FB miss ichiban ramen ini~


arini 12/02/2010...
HAPPY BIRTHDAY TUMIEKCHIMONPOKK!~
*confetti!*

nah kek paus utk ko budak gemuk! hahahah! da 24 taun umur ko rupenye...
x lame lagi da bole edar kad kawen da ni... hihihi~


ok, meh nk cite pasal jantung aku...
siyes, cam nk strok aku bile pk bape bnyk kali aku panic hari ni~

ntah nape, bile renji ade je kat umah, terus xde bas lalu dpn opis mase nk balik n gi keje...
1 jam, 1 bas lalu...(ok, over sket, dlm 45 min sbnrnye~ drama queen btol aku ni!)
so automatic bas tu cam tin sardin yg da nk expired la bile dia muncul...
baunye toksah kire... blom agi ckp psl haba suhu darjah celcius dlm bas tu... berkuah dal ketiak berderono dendron aku~
"aku da x tahan nk bhimpit draba sesuke hati oleh org2 bas~!" aku dok pk citu je since last selasa...
bdk2 practical yg jd bodyguard aku dlm bas dok perli2...
"ade renji, simpan kt umah bawah porch, tuan dia ketiak peluh2 dlm bas..."
"kn best kalo kak yana (aku sndiri nk gelak dgr name kak yana) bawak renji kn best~ x yah sesak2..."

ok, aku faham... so akhirnye after bperang dgn minda aku yg suke pk bkn2 ni, aku gagahkan (cewah!) diri utk usung (urm, sesuai ke usung? more to lenjan ade la...) renji pagi tadi...
sakit jantung aku tgk org klang bawak 'hubby' n 'wifey' masing2 dgn ganasnye! ingat nk bawak renji ke opis, pastu park diam2, pastu wat keje opis jew arini...then balik umah... skali tgk2 whole day tukar2 lenjan renji dgn nurul...hahaha! aku da rase cam pro jln Klang (ceh! riak! konon je tu~)... akhirnye! walopun cam sakit jantung je arini, tp endingnye aku puas hati sbb finally aku berani gak bawak renji pusing2 klang, s.alam n bukit tggi arini... yay! (nk lompat bintang...rndunye~)... wassalam~ (aku x bg salam plak td....hahaha!)

adohai, renji-kun si kaki BaKaR~

cewah! garangnye renji~

aku terfikir, kalo xde renji, mesti aku masih lg sabar dgn ape jua keadaan tin sardin yg aku naek hari2 sejak 23 taun lalu tu... mmg dasar x kenang budi punye lyan!~ *dush!* pukul ko bg pihak bas2 yg penah bjase kat ko! pdn muke! nk jd transport planner konon...cit!
"ampun dr.zaly... sy bukan tanak sokong public transport, tp sy perlukan renji utk wat keje sy..."
ok, entry TAMMAT.

7 comments:

Chopie said...

lah...dah ada nama elok2 nak taruk renji gak..
kan dah elok nama Bakar tu?
mcm en bakar orientering...haha

bass's mistress said...

ahahah! renji=orenji=orange la...
name cam en.bakar entek (intake) bak kate lesung...
tp kat umah apak aku pggil renji Burn...adoyai~

nananeera said...

wah.. hensem laki ko ni.. tn tumpang rogol bole???? hahaha

jUjU said...

wahh..ensem laki ko ni lyan..hehehehe..kirimsalam kat laki ko. ;p

bass's mistress said...

nana: biase je...xde la ensem sgt... macho ade la... ahhaha! cit! xleh rogol~ test drive bole....

jue: renji kate wa'alaikumsalam~

apaiyapalot! said...

wuu.daud ku tidak spt dulu~~~

bass's mistress said...

apai...renjiku pon da x seperti dulu~~~~