xoxo

Jika terdapat sebarang cadangan, anda boleh menyatakan candangan anda di mana-mana entri yang dipos-lajukan di sini. Sebarang hasutan berunsur fitnah adalah tidak dibenarkan di sini.

Monday, February 1, 2010

apesal hati aku serba x kena ni?

lg bape hari je lg nk deal cite nikah aku ni....
td tok kadi dah call, kate duit kenduri da gerenti dapat...
so xde mende yg aku nk risaukan...
plus, duit hantaran n mas kawen pon aku da ready kan...
mak ayah pon da stuju...
siap apak aku dah buat khemah khas utk bsanding agi ni!
seram aku tgk kesungguhan apak aku...
pg ptg siang mlm dia dok bawah khemah tu mggu ni...
asyik senyum, kate x saba2 nak sambut menantu....
tp apsal ati aku serba x kena ni?
ape yg aku x ready ni???
bile aku blk keje, aku tgk bakal ex-boyfriend aku yg gagah,
yg slalu bawak aku ke mane2 je bjalan,
hati aku makin goyah...
bakal laki aku lg gagah ape...
ape yg aku risau ni???
pastu apak aku cam pasan je kegundahan (cewah!) aku...
"after kawin, jgn terus d usung laki ko tu ke sane sini... bawak round2 kampung dulu... bg biase dulu... kang x pasal2 kat klang tu eksiden..."
hahaha! abg renji... nanti kite pusing2 kampung dulu, ok?
"BOLD YET STYLISH, POWERFUL YET SMOOTH"




7 comments:

Chopie said...

abg gagah ye lyan....haih sapela tu hahaa

nananeera said...

ble menantu cik hassan mau tiba???

bass's mistress said...

opie: gagah perkasa la...hahaha! mr.renji~ <3

nana: plg lewat ujung bulan ni kot...duit hantaran pon x serah agi...tp loan da dpt dah...

OpiYa OneL said...

waa... lyan nak kawen gak ke?? bile2???

bass's mistress said...

pya: kawen lg 5 taun kot...nikah, bulan ni...hahahah!

echong uchan said...

hahhaa....cik zul cepatllah naikkan gaji saye..saye pon nk kawen gak..tp aku baru nk g kursus..hahaha!

bass's mistress said...

oi! gi kursus dulu~
aku yg da gi kursus ni pon thegeh2...hahaha