xoxo

Jika terdapat sebarang cadangan, anda boleh menyatakan candangan anda di mana-mana entri yang dipos-lajukan di sini. Sebarang hasutan berunsur fitnah adalah tidak dibenarkan di sini.

Saturday, March 20, 2010

i noe u luv me lah!


"hate lyan! hate lyan! hate lyan! i hate u lyan!"

adoyai... hari2 dgr colleague (namenye tpkse drahsiakn tp gerenti sume tau sape sbb dia je la opismate aku pon) mngatekan ayat di atas smnjak mggu lepas~
pastu bukak FB, ayat yg same jugak di ulang siar oleh kwn2 aku...
siap wat entry dgn topic di atas dgn tag name aku lg kat FB...adoyai~
pastu bukak queen of babble, skali lg jumpe ayat itu...
wah! ni da kes parah ni!
bkn kes farrah hazwani ye, tp parah jiwe ini~
adekah kalian benar2 hate aku?
mengapakah?!
jgn la hate aku...
aku rase lonely bile dgr n bace ayat itu...
sbb aku syg kamu2 semua...
hehehe...
nnt kite wat party buih (bkn cuci umah tumi) same2 ok?
rndu nk ronggeng dgn korg
tp masa n aktiviti weekend aku slalu clash dgn plan ronggeng korg
dtambah dgn omma n appa yg suke suki je halang plan aku tibe2...
sigh...

nota kaki: nak tgk alice~~
pastu rase cam nk trun JB smpena konvo song n opie...
tp omma sudah jeling2 bile aku bbunyik "nk gi JB"...
Ya Allah, bg lembut hati mak aku tu please?
>_<

3 comments:

Chopie said...

ak x hate ko lyan.
sbb ko blanje mkn pakli td.
maceh!!!

klu ko blanje tiap kali kuar lg ak x hate ko lyan!

apaiyapalot! said...

Kami rase terabai!huh huh huh!

bass's mistress said...

opie: aku rase nk hate opie je tibe2~ hahahahaha!

apai: adoyai~ name ko kn abai, sbb tu aku abai-abaikan ko~ hahahaha!